IHHH

Hej! Sitter i skolan nu och gör ingenting som vanligt på fridaskolan.. Tråkigt men humöret ändras snabbt när jag tänker på att det bara är 8 dagar kvar tills jag, syster, mamma och mormor åker till LONDON!! Ska bli så roligt, jag har själv aldrig varoit där så det är extra roligt. Ihh taggar :D

Önsketänkande

Hej!
Kom hem från skolan vid halv 4 och möttes där med två stora leenden av Fanny och Alex som frågade ifall jag kunde laga mat haha. Blev makaroner och köttfärssås som jag och Alex lagade (såå gott!!)

Förövrigt en väldigt seg dag, som vanligt ligger jag hemma och tar det lugnt. Spelar candy crush och kollar runt på inspo sidor och drömmer mig bort, funkar en måndag som denna!

Bilden visar lite wanties som jag vill ha.

..

-

Godmorgon

Som rubriken nämner, godmorgon!
Vaknade halv 12 idag, skönt att få sova ut lite.
Har precis satt mig bredvid min syster för att plugga lite, har en inlämning imorgon som jag inte ens har börjat på, bra Filippa..
Har för övrigt inga planer idag men tänkte i alla fall ta en lång promenix lite senare med någon i familjen.
Hoppas ni får en fin söndag,
Puss

we<3it

Lördag

Hej! Vaknade upp till strålande sol och blå himmel så skyndade mig upp för att sola, lika bra att passa på när de väl är sol ;)
Fick ett sms av ronja som frågade ifall jag ville med till Trollhättan för att fixa lite saker, så det gjorde jag. Blev en liten shoppingrunda och en fika på strandis, standard haha.

Runt klockan 6 åkte vi hem till Elizia i vargön för tjejmys med henne och 4 andra tjejer. Blev tapas som elizia hare fixat, såå gott! Haft en jättebra dag och kväll med mina bästa tjejer.
Nu är klockan 1 så ska gå och lägga mig i min stora obekväma säng haha. Hoppas ni har haft en likabra lördag som jag, puss

Bild på fina ronja från idag.

Sakta men säkert

Hej! Tänkte sakta med säkert börja blogga igen. Inte säkert att det varar så länge, beror på ifall jag tröttnar eller inte haha ;)

Men som sagt, ska försöka börja i alla fall, skönt att skriva av sig lite ibland!
Puss så länge