2 Maj

Hej!
Idag är det 2 Maj och Filip och Filippa dagen. Idag är det alltså min namnsdag! Vi brukar inte fira namnsdag alls mycket förutom att man kanske smsar/ringer eller säger grattis. Men idag när jag kom hem från skolan låg det både ett kuvert från mormor och morfar med en peng i och en fin lapp och en present med en parfym i från familjen! Blev jätteglad verkligen, så tack så jättemycket mina nära och kära<3
Hoppas alla Filip och Filippor där ute i världen har haft en lika bra namnsdag som jag, kraaam

Knepig Valborg

Hej!
Hann inte blogga igår, var för mycket som hände hela tiden.
Slutade skolan vid halv 11 då mamma kom och hämta mig så åkte vi till vårdcentralen. Hann även med ett besök på överby med Ronja, fick dock inte med mig något nödvändigt hem men en fika blev det iaf som vanligt.

På kvällen blev det lite festligheter som slutade lite väl tidigt. Jag, ronja, Alicia och lisa åkte hem till ronja för lite förferre. Tog sedan bussen (hahah) tilltrollhättan där vi tog oss till terminalen där många andra var. Jag var dock bara där i 15 minuter innan jag blev tvungen att åka hem. Två av systers snälla killkompisar kom och hämtade mig, var hemma redan vid halv 10. Sjukt ovärd Valborg egentligen men hade roligt hemma hos Ronja i alla fall!
Hoppas ni hade en bättre Valborg än mig!

Tränat fotboll i 2 timmar idag, käkat pizza och nu ska jag ut och plugga i solen. Ha en trevlig 1 Maj, puss